Accés als documents del servidor web del centre


Hem habilitat un servidor de fitxers a la web del centre on els alumnes podran descarregar fitxers que els professors han penjar prèviament.


Per tal d’accedir als fitxers heu de seguir les següents instruccions:
1. Accedir a la pàgina web del centre (iesenricsolerigodes.com) i fer ‘clic’ a la pestanya  “Materials”:
2. Durant la connexió amb el servidor veureu la següent imatge durant uns segons, no
s’ha de fer res.
3. A continuació veureu els recursos del servidor:

Suport departament d'orientació

El Departament d'Orientació posa a disposició de les famílies i de l'alumnat del nostre centre el següent correu: orientatiesbenifaio@gmail.com


La finalitat és facilitar l'assessorament individualitzat relacionat amb l'educació dels vostres fill i filles, i poder resoldre qualsevol dubte pel que fa al seu procés d'ensenyament i aprenentatge.

També anirem publicant informació rellevant que facilite la presa de decisions sobre el projecte acadèmic i/o professional (itineraris acadèmics, proves d'accés a cicles, proves d'accés a la universitat, etc).

Calendari MULAN

Des de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (DGTIC) es treballa  des de fa dies en l’ampliació de la capacitat de les diferents eines i plataformes del Pla MULAN perquè puguen suportar els vora 800.000 alumnes del sistema valencià i els més de 70.000 docents.

Recollida llibres taquiles- Unicament divendres 27 de març a les 10.00h

El proper divendres 27 de març a les 10 del matí s'obrirà momentàneament el centre per què aquell alumnat que tinga material a les taquilles el puga agarrar. Cal que recorden agarrar les claus de la taquilla. No s'obrirà cap aula. Una vegada se tinga el material es tornarà a tancar el centre. Preguem puntualitat i mantindre les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

 

L'ajuntament està avisat.

 

Treball a distància 25/3/20


Des de l'Ies Enric Soler i Godes esperem que vos trobeu bé.


A hores d'ara continuem sense saber quan estarà disponible la plataforma Aules per l'alumnat, de manera que haurem de seguir comunicant-nos per correu electrònic. En el següent enllaç teniu els correus electrònics que el professorat té per comunicar-se amb els alumnes.

Per favor, demaneu als vostres fills/filles que es fiquen en contacte amb els seus professors si encara no ho han fet.

Etiquetes

16 de març lliurament de butlletins de la 2a AVALUACIÓ

Benvolguts pares i mares,

 

Dilluns 16 de març de 2020 lliurarem els butlletins de les qualificacions de la 2a AVALUACIÓ, per la qual cosa queden convocats a les 11:15 h a l’aula del grup al qual pertany el seu fill/a. Els recorde la importància de recollir personalment l’esmentat document, així com les informacions que els puga transmetre respecte al procés d’aprenentatge del seu fill/a

 

Subscriu-te a

IES Enric Soler i Godes

IES Enric Soler i Godes | Partida Sisena s/n - 46450 Benifaió | Tel. (96) 171 90 85 Fax (96) 171 90 86 | 46016312@gva.es