INICI DE CURS 2020-2021

Entrada

Benvolgudes famílies,

Com és habitual, ens retrobem després del període de vacances d’estiu, però aquest curs 2020-2021 d’una manera peculiar.

En primer lloc, volem donar la benvinguda d’una manera especial a l’alumnat que s’incorpora per primera vegada al nostre institut. I per suposat a la resta del nostre alumnat que, per les circumstàncies no veiem des de fa massa temps.

A l’alumnat i a les famílies volen fer-vos arribar un missatge de tranquil·litat.

Reprendrem les classes de manera totalment presencial amb les màximes garanties de seguretat, que requereixen d’un necessari exercici de responsabilitat compartida per a tota la comunitat educativa de l’IES Enric Soler i Godes de Benifaió.

L’equip directiu hem elaborat un protocol de seguretat, amb les mesures que s’han de seguir per tal de poder dur a terme un inici de curs segur i amb la màxima normalitat possible. Entre aquestes mesures figura l’entrada escalonada dels diferents nivells educatius al llarg de la segona setmana de setembre, tal i com recomana la Conselleria i com es detalla a continuació:

Recordeu que és obligatori portar mascareta i una botella de gel hidroalcohòlic per a ús personal. Aquest dia l’alumnat rebrà les instruccions corresponents al banc de llibres.

Caldrà portar esmorzar, botelleta d’aigua, paper i bolígraf per a prendre notes.

Es recorda que a setembre s'aplica l'horari intensiu amb sessions de 45 min i les classes finalitzen a les 13.00h a 7a hora i a les 14:00h a 8ª hora lectiva.

Moltes gràcies per endavant.

Salutacions, L’equip directiu

Benifaió, 2 de setembre, 2020