Inici curs 21/22

inici

Benvolgudes famílies,


Com és habitual, ens retrobem després del període de vacances d’estiu.


En primer lloc, volem donar la benvinguda d’una manera especial a l’alumnat que s’incorpora per primera vegada al nostre institut. I per suposat a la resta del nostre alumnat.
Comencem les classes de manera totalment presencial amb les màximes garanties de seguretat, que requereixen d’un necessari exercici de responsabilitat compartida per a tota la comunitat educativa.


L’equip directiu hem elaborat un protocol de seguretat, amb les mesures que s’han de seguir per tal de poder dur a terme un inici de curs segur i amb la màxima normalitat possible.

Entre aquestes mesures figura l’entrada escalonada dels diferents nivells educatius al llarg de la segona setmana de setembre.
Recordeu que és obligatori portar mascareta i una botella de gel hidroalcohòlic per a ús personal. Aquest dia l’alumnat rebrà les instruccions corresponents al banc de llibres.
Caldrà portar esmorzar, botelleta d’aigua, paper i bolígraf per a prendre notes, i motxilla o bossa per emportar-se els llibres el primer dia que vinguen al centre.

Es recorda que a setembre s'aplica l'horari intensiu amb sessions de 45 min i les classes finalitzen a les 13.00h o a les 14:00h, depenent del nivell.

Moltes gràcies per endavant.
Salutacions, l’equip directiu
Benifaió, 2 de setembre, 2021