Benifaió, com a seu comarcal en la Ribera Alta de la MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu)

BENIFAIÓ SERÀ SEU COMARCAL DE LA MICE 2017 (Mostra Internacional de Cinema Educatiu)

Benifaió, com a seu comarcal en la Ribera Alta de la MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), es prepara ja per acollir diverses activitats del certamen audiovisual escolar.

Junt amb la ciutat de València, la MICE celebrarà la seua Mostra del 19 al 26 de febrer convertint el cinema a l'escola com a protagonista. En aquesta mostra estaran presents els treballs audiovisuals dels centres escolars participants amb un major seguiment en vots a través de xarxes socials. Els centres escolars de Benifaió participen també en aquesta oferta audiovisual.

Des de Benifaió, l'alcaldessa Marta Ortiz, l'edil d'educació i cultura Bibiana Piles, el Centre Cultural Enric Valor i la comunitat educativa dels centres escolars ultimen ja la programació de la MICE 2017.

Ja s'ha confirmat que a Benifaió serà durant els matins del 20 i 21 de febrer on els alumnes de totes les escoles de Benifaió podran assistir a les projeccions al Centre Cultural Enric Valor. Durant la vesprada del dia 20, dilluns, tindrà lloc la cita festiva del cinema educatiu amb tota la comunitat educativa, pares d'alumnes i amb tot el poble de Benifaió. Es durà a terme en aquesta jornada una projecció de cinema provinent de l'Índia.

A més, des de l'organització confirmen que durant aquests dies on el cinema escolar serà el protagonista visitaran el municipi actors i actrius de renom internacional. Com destaca l'alcaldessa Marta Ortiz “Mice-Benifaió 2017 és una proposta fresca, alegre, internacional i en valencià. No podem perdre's aquesta festa de l'audiovisual escolar on els protagonistes a més són les futures generacions.”

A través de la projecció de l'audiovisual que s'utilitza als centres educatius “es pretén així alfabetitzar i educar la mirada amb ulls crítics als escolars del municipi. Un treball educatiu amb una màgia especial, la que envolta el món del cinema” ha matisat l'edil d'educació i cultura Bibiana Piles

Spot mice benifaió 17
Els xiquets i xiquetes de Benifaió corren cap a La Mice, La Mostra Internacional de Cinema Educatiu. Aquest any amb seu comarcal a Benifaió. Vine amb nosaltres.

https://www.youtube.com/watch?v=MZ_CUBnK3kY&sns=fb&app=desktop

Image2: